Descarca filmul Awara (1951) -Vagabondul


SCURTA DESCRIERE:

Avaramu....asa suna in urechile noastre Awara Hoon, muzica din filmul intitulat la noi " Vagabondul" care s-a bucurat de un real succes atat la public cat si in lumea criticii cinematografice : la Cannes Film Festival , in 1953 a fost nominalizat pentru Grand Prize of the Festival interpretul principal al filmului , actorul indian de o celebritate mondiala Raj Kapoor. Regizat chiar de actor, filmul este o poveste emotionanta de viata.
Raj Raghunath (Raju) traieste, cerseste si canta pe strazi, el este un copil sarman a caruii mama Leela, a fost alungata de tatal sau inca de cand acesta era mic copil. Pe cand era la scoala se indragosteste de Rita (interpretata de o alta voce celebra a filmului indian : Nargis) pe care o intalneste acum, cand este sarac si pe drumuri vesnic vagabondand. Ea este o fata bogata, intelectuala si dragostea reapare... dar este supusa la multe incercari... Desi un film comercial, a ramas in memoria cinefililor si mai ales a celora ce indragesc filmele indiene.



Daca va place continutul acestui site ajuta-ti si dumneavoastra la intretinerea lui facand o mica donatie,sau lasa-ti un comentariu in casuta de comentarii.Va multumim!

Trimiteți un comentariu

Va place filmul?Nu ezitati sa comentati!

Persoane interesate